h

Nieuws van de afdeling

16 maart 2019

Particiatiewet blijkt Intimidatiewet

Foto: Heini Peters / Heini Peters

Bijeenkomst SP over misstanden bij Laborijn.

Lees verder
17 februari 2019

START CAMPAGNE PROVINCIALE STATEN VERKIEZINGEN.

Foto: Petra Zimmerman

Zaterdag 16 februari startte SP Oude IJsselstreek de campagne voor de Provinciale Staten op woensdag 20 maart. Heel enthousiast plakten onze nieuwe organisatie - secretaris Tom met de fractie voorzitter Heini de gemeenteborden op de werf. Dit onder toeziend oog van de nieuwbakken voorzitster Petra. Deze verkiezingen zijn belangrijk en het is essentieel om te gaan stemmen als je veranderingen wilt die sociaal zijn! De leden van de Provinciale Staten kiezen de 75 leden van de Eerste Kamer. Hierdoor hebben de stemmers indirect ook invloed op de landelijke politiek.

Lees verder
4 februari 2019

Een goed pensioen kwestie van fatsoen

Foto: Lyander Schmitz

Zaterdag 02 februari organiseerde de FNV een voorbereidingsmiddag pensioenen. Landelijke actiedag is 18 maart! De actiedag wordt een combinatie van acties in tal van sectoren en bedrijven in het hele land. Miljoenen mensen met zwaar werk of ploegendienst hebben de grootste moeite om gezond hun pensioen te halen.

Lees verder
3 februari 2019

Stokje overgedragen

Foto: Annemiek Kamphuis

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 30 januari heeft Annemiek Kamphuis het stokje overgedragen aan Petra Zimmerman. Op de foto is de verkiezingscommissie druk aan het tellen van de stemmen. Unaniem is Petra tot voorzitter gekozen, Tom van der Kolk organisatie - secretaris en Suzan Tuit algemeen bestuurder.

Lees verder
25 januari 2019

SP STEMT NIET IN MET BESTEMMINGSPLAN MMP GENDRINGEN

Foto: Gemeente Oude IJsselstreek / Gemeente Oude IJsselstreek

En dat doen we met pijn in ons hart. Want wij onderschrijven de motivatie van Azore: het oude MMP, dat uit 1964 stamt, voldoet niet meer aan de huidige eisen voor goede zorgverlening.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier