h

Nieuws uit 2017

17 december 2017

Het lerarentekort is nu. #Ikstaak

Foto: Annemiek Kamphuis

Dinsdag 12 december was het overgrote deel van de scholen dicht, leraren en ondersteund personeel hebben massaal het werk neergelegd. Voor een eerlijk salaris en een lagere werkdruk. Ziekteverzuim is hoog en er zijn bijna of geen invallers meer. Het is geen vijf voor 12 maar kwart over.

Lees verder
13 december 2017

Met trots en dankbaarheid.

Foto: Heini Peters

Woensdag 13 december om 11.30 maakte Emile bekend dat hij de Tweede Kamer gaat verlaten per 01 januari 2018. Wij vinden het jammer dat de betrouwbaarste politicus de arena verlaat maar begrijpen zijn keuze goed. Er is een tijd van komen en van gaan.

Lees verder
10 december 2017

Beerput Nederland

Foto: Sp Apeldoorn

Beerput Nederland is een documentaire over een diepgaand onderzoek naar milieucriminaliteit in Nederland. Milieurechercheurs vertellen in de documentaire "Beerput Nederland" hoe frauduleuze afvalbedrijven al decennialang vrijwel ongestoord milieuwetgeving kunnen overtreden!

Lees verder
1 december 2017

Suzan Tuit (29) lijsttrekker bij SP Oude IJsselstreek

Foto: Suzan Tuit / Suzan Tuit
24 november 2017

Varsseveld krijgt nieuwe supermarkt en woningen

Foto: Archieffoto / Archieffoto

Na heel veel aandringen van onder andere de fractie van de SP, is wethouder Hengeveld in onderhandeling gegaan met de ontwikkelaars Gielink en Ten Brinke.

Lees verder
19 november 2017

Buurtcampagne Essenkamp #VoorElkaar

Maandag 20ste november gaan bewoners van de wijk Essenkamp in gesprek met een verkeersdeskundige die door de gemeente is toegezegd. Bewoners hebben last van te hard rijden, met name de Eikenlaan is een doorn in het oog.

Lees verder

Pagina's

U bent hier