h

SPkrant is binnen!

23 september 2020

SPkrant is binnen!

Foto: Maurits Gemmink

Het is een goede traditie van de SP. Vanaf 2008 maken we onze eigen krant. Begonnen als 'ZO krant' is het een van onze manieren om iedereen kennis te laten maken met de plannen van de SP. De nieuwste SPkrant is net uit en een pallet vol is aangekomen in Ulft.

De aankomende Tweede Kamerverkiezingen staan centraal. De SP heeft een duidelijke visie op hoe Nederland geregeerd moet worden en dat is een andere dan hoe het nu gaat. Centraal staan de crisis in de zorg, het gebrek aan woningen, te lage lonen en pensioenen en de ouders die slachtoffer zijn van de belastingdienst in de kinderopvangtoeslagfraude. Zaken die enorme invloed hebben op de levens van mensen.

Komende weken komt u de SPkrant tegen op straat of in uw brievenbus. Mocht u hem niet hebben ontvangen, dan is de SPkrant digitaal te vinden op: www.sp.nl/krant/

Reactie toevoegen

U bent hier