h

Jan Vesters waarnemend fractievoorzitter SP Oude IJsselstreek

4 februari 2020

Jan Vesters waarnemend fractievoorzitter SP Oude IJsselstreek

Foto: SP

Ondergetekende, raadslid en fractievoorzitter Heini Peters is sinds november ziek. Eind december bleek dat ik een burn-out heb en dus geruime tijd uitgeschakeld zal zijn.

Ik heb bij de raadsvoorzitter Otwin van Dijk aangegeven dat ik daarom gebruik wil maken van de wettelijke mogelijkheid tot tijdelijk ontslag met vervanging. De wettelijke termijn hiervoor is zestien weken. 

Jan Vesters zal de taken van mij gedurende deze periode waarnemen. Jan was in de raadsperiode 2014-‘18 ook raadslid en vice-fractievoorzitter en had destijds de portefeuilles onderwijs en Fysieke Leefomgeving. Sinds 2018 is Jan fractie-assistent. 

Langs deze weg wil ik Jan en uiteraard de rest van de fractie allereerst heel hartelijk danken voor alle steun, gedurende de afgelopen maanden en wil ik Jan heel veel succes wensen in zijn nieuwe functie.

Ik ga nu in alle rust aan mijn herstel werken. 

Met vriendelijke groet,

Heini Peters.

Reactie toevoegen

U bent hier