h

Emile op bezoek in Babberich en Zevenaar

13 november 2017

Emile op bezoek in Babberich en Zevenaar

Foto: Annemiek Kamphuis

Zaterdag 11 november 2017 is Emiel op bezoek geweest bij de afdeling Zevenaar. Emiel bezoekt graag afdelingen en spreekt graag met de mensen. En het komt mooi uit als er ook nog verkiezingen zijn. Deze maand gaan Zevenaar en Rijnwaarden naar de stembus omdat de gemeentes per 01 januari fuseren.

Emile als enige kopstuk uit Den Haag heeft aandacht voor de jarenlang voortslepende verkeersoverlast op de N – 336 en sprak met leden van de actiegroep: De Babberichseweg trapt op de rem.

Foto: Annemiek Kamphuis

Maurits Gemmink als Statenlid van de Provincie was er ook. Na aandringen van de SP is bij de provincie de inzicht gekomen dat voor twee van de drie kleine verkeersmaatregelen de verkenningsfase kan worden afgerond en de stap naar realisatie kan worden genomen. Uitvoeren maar……..

Reactie toevoegen

U bent hier