h

Waar moet dat heen?

10 september 2017

Waar moet dat heen?

Foto: Heini Peters

Zondag 10 september was SP Oude IJsselstreek te vinden op het Centrumfeest in Ulft. Elja, Jan, Gerhard, Heini en Annemiek. Het was een zonnige nazomerdag tussen de herfstdagen door. Heel druk was het niet, maar wel gezellig. Tijd om met mensen in gesprek te gaan.

Zorgen om de zorg. Zo hard gestreden om het eigen risico af te schaffen of in ieder geval te verlagen. CDA en CU hebben dat ook beloofd tijdens de verkiezingen. Beloofd aan hun kiezers zodat mensen met een gerust hart op ze konden stemmen. Schokkend dat er nu plannen zijn om de premie en het eigen risico te verhogen. Kiezersbedrog, geen vertrouwen meer in de politiek, boeven en criminelen. De mensen hebben er geen goed woord meer voor over. Het vertrouwen in de politiek is verdwenen!

SP gaat door met strijden voor verlaging eigen risico. De zorg moet behouden blijven voor iedereen.

Uiteraard hebben we ook gesproken over andere zaken die spelen in de Oude IJsselstreek. Mensen zijn blij met ons en wensen ons veel succes in de toekomst. Prachtig daar doe je het voor.

Foto: Annemiek Kamphuis

Reactie toevoegen

U bent hier