h

Aftrap TK-verkiezingen 15 maart 2017

6 februari 2017

Aftrap TK-verkiezingen 15 maart 2017

Foto: Annemiek Kamphuis

Zaterdag 04 februari organiseerde SP Oude IJsselstreek een stampotten diner in de Kwaksmülle te Varsselder. Heerlijke erwtensoep, zuurkool stampot , boerenkool met ribbetjes. Heerlijk en erg gezellig. Voorafgaand was er een Algemene Ledenvergadering. Mooie opkomst van leden die mee praatte over de afdeling, het bestuur, de fractie.

Foto: Heini Peters

Helaas hebben we afscheid genomen van Fred Gertsen die gaat emigreren naar Zweden. Afgesproken is dat we een keer bij Fred langskomen voor een overleg met de Zweedse socialistische partij Arbetarepartiet. :) Fred tack!

Foto: Heini Peters

Een prachtig aansprekend filmpje,een ode voor alle SP- vrijwilligers, is gedraaid. Deze is gemaakt door de landelijke voorzitter Ron Meyer.

https://youtu.be/yVx22q7tD1Q

Dat was de campagne- aftrap voor de Tweede Kamerverkiezingen.  We gaan naast het Nationaal Zorgfonds zonder eigen risico voor het verhogen van de lonen en de AOW-uitkering met 10 procent. Het verlagen van de huren en het bouwen van meer betaalbare woningen.

Samen het jarenlange politiek van ieder-voor-zich afbreken en er voor zorgen dat we weer trots kunnen zijn op ons land. Op 15 maart én daarna!

We staan op markten, komen langs de deuren met Nationaal Zorgfonds, doen mee met het debat op 8 maart van regio Achterhoek. We hebben er zin in.

Reactie toevoegen

U bent hier