h

CAMPAGNE!

12 maart 2015

CAMPAGNE!

Foto: Maurits Gemmink / eigen foto
Het gaat als een speer, de campagne voor de provinciale statenverkiezingen van 18 maart. Terborg, Gendringen en Silvolde zijn al bezocht. Varsseveld en Ulft volgen morgen en zaterdag. De SP spons is natuurlijk een gewild item, maar ook de stempasmagneten en campagneflyers gaan grif van de hand.

'Mijn stem heb je al, maar ik wil toch graag een folder voor de buurvrouw?' zijn een vrouw in Terborg. Fijn, we hebben er genoeg! Speciaal blij met onze spons was een man uit Groningen die op vakantie was in de Achterhoek. Hij gaat volgende week op fietsvakantie naar Cuba. 'Die sponsjes van jullie zijn dan altijd handig voor de afwas!' Helaas, hij kan dus geen SP gaan stemmen, want even uit Cuba terukomen gaat niet. De oplossing is simpel, laat iemand anders voor u stemmen. Dat gaat hij regelen want de SP staat ook in Groningen voor goed beleid!

De markt in Silvolde is altijd knus gezellig. Niet een plek om met 6 SP-ers te gaan staan, want dan zijn er meer mensen met een rode jas dan zonder. Wel een plek waar mensen de tijd hebben voor een praatje...

Nog 6 dagen tot 18 maart. u komt ons vast nog wel tegen!

Reactie toevoegen

U bent hier