h

Met een beetje hulp van onze vrienden...

9 maart 2014

Met een beetje hulp van onze vrienden...

Alle borden hangen! 125 SP tomaten, dubbelzijdig. Nee, daarmee doen wij niet mee aan het wedstrijdje 'verplassen' tussen de andere locale partijen, maar de SP posters vallen wel extra op tussen het vaalgroen, -rood en -geel. Dat we zoveel borden hebben komt door de bijdragen van de SP Doesburg en Berkelland. We zijn dus in beeld met een beetje hulp van onze vrienden...

En goede vrienden zijn het, de andere Achterhoekse afdelingen en werkgroepen. Doesburg doet weliswaar mee aan de verkiezingen, maar daar heeft de gemeente besloten dat verkeizingsposters alleen nog maar op de officiële borden mogen hangen. Er stonden dus ruim 60 sets borden in de garage van Willem Bouman. Een ritje met een zware auto zorgde er voor dat deze niet werkloos zouden blijven deze verkiezingen. Berkelland is pas afdeling geworden. Zij hebben besloten eerst aan de groei van de afdeling te werken en in 2018 een gooi naar de gemeenteraad de doen. Ook van hen kregen we de verkiezingsborden.

Dankzij de indeling die Fred Gertsen heeft gemaakt, de bordenhangteams en de hulp van onze vrienden hangt de gemeente Oude IJsselstreek nu vol!

Reactie toevoegen

U bent hier