h

SP Aalten op de Aaltendagen

16 oktober 2012

SP Aalten op de Aaltendagen

Donderdagmiddag 9 augustus waren wij als werkgroep present op de Aaltendagen ( vier donderdagen per jaar braderie).
Ook een aantal SP-collega`s uit de regio ( Zevenaar en Winterswijk ) waren hier bij aanwezig om de nieuwe Aaltense werkgroep te ondersteunen.


Het was weer als vanouds gezellig, we hebben een hoop mensen gesproken en veel, heel veel ballonnen uitgedeeld aan de kinderen.
Er waren veel mensen, die aangaven SP te stemmen en sommigen al jaren. Op de vraag of ze dan geen lid wilden worden, reageerden zij niet afwijzend, maar een lidmaatschap zagen ze (nog) niet zitten.
Maar wie weet denken ze, bij het lezen van de flyer, dat zij toch deel willen uitmaken van onze partij. Laten we het hopen!



Deze keer waren we vereerd met de medewerking van twee kandidaat-Tweede Kamerleden, t.w. Tjitske Siderius uit Zwolle en Maarten Hijink uit Utrecht.
Deze kandidaat-leden voor de Tweede Kamer hebben hun roots in de Achterhoek.
Tjitske is namelijk geboren in Groenlo en Maarten zag het levenslicht in Bredevoort.


Wim Lammers in gesprek met 2 SP leden uit Friesland

Wat ook wel leuk is om te vermelden is, dat twee SP leden uit Friesland in het plaatselijke weekblad hadden gelezen, dat we in het centrum zouden zijn en ons vereerden met een bezoekje en een goed gesprek.
Ook deze keer mochten wij weer een beroep doen op de afdeling Oude IJsselstreek, waarvan we hun Promo-kar weer mochten lenen. Collega`s, hartelijk dank daarvoor!
Het weer was goed en het was dan wel niet erg druk, maar we hebben toch redelijk veel folders en ZO-kranten kunnen uitdelen. En op de valreep heeft zich toch nog iemand ter plekke opgegeven als lid. Heel mooi!

U bent hier