h

SP Stemmers bedankt!..................

18 september 2012

SP Stemmers bedankt!..................

Na wekenlang op de koffie met.. en campagne voeren is het zover. De verkiezingen op 12 september 2012. De kleine kernen en markten zijn bezocht, het centrumfeest was fantastisch. Schitterend weer en veel mensen gesproken. De borden zijn een tijd geleden geplaatst en gecontroleerd. Van een aantal werden steeds de posters verwijderd of een kwartslag gedraaid zodat je niet goed kunt lezen van wie de poster is. Telkens waren we bij de les en maakten het bord weer leesvaardig. De geluidswagen is rondgegaan. Kortom we hebben heel hard gewerkt om de mensen ons programma duidelijk te maken. We waren, meer dan de andere politieke partijen, zichtbaar op straat.


Dan het stemmen. We blijven staan op 15 zetels. We winnen niet en we verliezen niet. In eerste instantie een dubbel gevoel. We hebben zo hard gewerkt en het levert niets op. We zien dat de mensen strategisch hebben gestemd. Geweldig dat we dan op 15 zetels zijn blijven staan, terwijl er een ‘leegloop’ is bij de andere partijen.



In de Oude IJsselstreek hebben 12.8% van de mensen op SP gestemd. Dat zijn 2956 mensen. Wij evenaren de CDA, en dat is helemaal geen slecht resultaat. De beloning van hard werken en zichtbaar zijn. En dat geldt zeker ook voor de kleine kernen. Rest mij nog een ding en dat is: SP STEMMERS BEDANKT.


U bent hier