h

Op de koffie bij SP Oude IJsselstreek in…….

27 juli 2012

Op de koffie bij SP Oude IJsselstreek in…….

SP is een actieve partij die graag het gesprek en de samenwerking aangaat met iedereen die wil en durft te denken over een betere, socialere wereld.


Daarom gaan wij de komende zaterdagen op bezoek in de kleinere kernen van Oude IJsselstreek.
Wij nodigen de mensen uit voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie.

Graag willen wij weten wat er speelt in de buurten en zijn benieuwd naar de meningen van mensen over de crisis.
Erg belangrijk is het dat de mensen weer vertrouwen krijgen in de politiek en op 12 september hun stem laten gelden. Natuurlijk sociaal de crisis uit.



Zaterdag 21 juli zijn wij - Annemiek, Fred, Gerard, Ruth en Willy - op bezoek geweest in Breedenbroek. Buiten op de Terborgseweg voor de kerk creëerden we een plaatsje waar een aantal mensen gebruik van hebben gemaakt. Protest tegen de geplande 380kV hoogspanningslijn tussen Doetinchem en Wesel en Europa waren een onderwerp van gesprek, evenals het steeds moeilijker worden om de maandelijkse lasten op te kunnen brengen voor het levensonderhoud.

De plaatselijke horeca Koenders informeerde even of er nog koffie voorradig was. Zo niet dan konden we bij deze ondernemer terecht.

Ondertussen zijn een tweetal SP’ers de straten ingegaan om mensen uit te nodigen even langs te komen en de Zo-krant te brengen.

De Breedenbroekers stonden er niet afwijzend tegenover. Ze wensten ons veel succes met de campagne.

Het was een mooie en -niet onbelangrijk- , zonnige start van de bezoeken in de kleinere kernen. De weergoden waren ons goedgezind.

U bent hier