h

Column: "Syntaclaus is coming to Train"

17 december 2011

Column: "Syntaclaus is coming to Train"

Uit mijn vorige column bleek dat Syntus wel leuke acties kan bedenken maar die net het doel missen. Waar vorige keer een sneldichter voor Sinterklaas werd ingezet, deelt Syntus nu Kerstcadeau's uit aan de reizigers ter compensatie van de vertragingen.


Geen warm dekentje voor als je weer in de kou staat maar wel iets anders om warm van te worden (FHM-magazine red.) zorgt wederom voor het missen van het doel. In plaats van goede communicatie (al eerder aangegeven) krijgen de bezoekers een heus Kerstcadeau. Nog 12 maanden mag de Syntus reizen en daarom steken ze blijkbaar geen moeite om hun doel na te streven.

De komende maanden kunnen we als het aan de Syntus ligt nog meer van dit soort acties verwachten. Ik zou zeggen: zet het geld in om de communicatie beter te laten verlopen. Van mij krijgt de Syntus nog een tip cadeau: de kennis en ervaring die je hier op doet kan je meenemen bij de spoorlijnen waar je dadelijk nog wél overheen mag rijden. Communicatie richting de reizigers is erg belangrijk in geval van vertraging. Een vertraging ligt niet altijd aan de Syntus en dan is het raar dat ze daarop aangekeken worden. Waar ze wel wat aan konden en nog steeds kunnen doen is de communicatie richting de reizigers verbeteren.

Was wederom getekend,

Jelle van Dijk

U bent hier