h

SP OIJS wenst Basisschool Dynamiek succes

17 augustus 2010

SP OIJS wenst Basisschool Dynamiek succesOp maandag 16 augustus was het dan zover. Na jarenlang overleg is het een feit dat de drie basisscholen uit Terborg (De Rietborg, De Vlieger en Sint Jorisschool) met elkaar zijn gaan fuseren. Vanaf deze dag (16 augustus 2010) zijn de scholen overgegaan in Basisschool Dynamiek. Deze school, gelegen aan de Borgsche Rieten vlakbij de oude basisschool De Rietborg, biedt onderwijs aan alle leerlingen uit Terborg.Een feestelijk moment moet ook feestelijk beloond worden. De opening van deze eerste brede school in de gemeente is voor de SP in Oude IJsselstreek aanleiding om Annemarie van Dijk en haar zoon Jelle (oud leerling) af te vaardigen om de school te feliciteren en een bos bloemen aan te bieden aan directeur Geert Wieland. De SP wenst alle betrokkenen van Basisschool Dynamiek veel geluk en succes.

Om aan dit succes mee te helpen, biedt de SP een paar boekjes "WEET JIJ HET AL?" van Rindert Kromhout en Jan Jutte aan. Deze boekjes leren de kinderen om keuzes te maken doormiddel van cartoons en een verhaaltje. Directeur Wieland en zijn collega's waren erg blij met het gebaar, de bloemen en de boekjes.

U bent hier