h

Niet in elkaars vaarwater zitten

17 augustus 2015

Niet in elkaars vaarwater zitten

GEMEENTE OUDE IJSSELSTREEK

In het gemeentehuis in Gendringen worden vergunningen afgegeven o.a. voor evenementen. Daarbij is de stelregel, dat er binnen de gemeente geen grotere evenementen op één dag of in dezelfde periode worden gehouden. Dat is vooral bedoeld opdat deze happenings elkaar, wat belangstelling betreft, niet in de wielen zullen rijden.

Voor dit weekend is er dan kennelijk toch iets niet goed gecommuniceerd, immers het traditionele AOV-feest met optocht, kermis en volksspelen in Varsseveld mocht zich “verheugen” in de concurrentie van Huntenpop bij de onvolprezen DRU in Ulft. Niet erg handig van de gemeente, als je bedenkt, dat Varssevelders dan zeker niet naar Ulft gaan, omdat zij hun eigen traditionele Oranjefeest met alle ontmoetingen met oude bekenden echt niet willen missen.

Tijdens het AOV-feest is Ulft verder weg dan anders en mist Huntenpop dus gewoon een aantal bezoekers en de DRU de broodnodige inkomsten.

De Kermis in Varsseveld is sinds jaar en dag in dezelfde week in augustus, een goede traditie, dat staat vast. Varssevelders kunnen dat nu alvast in de agenda zetten voor volgend jaar.

KMOSTFFKWIET.

Gerard Hubers

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier