h

Corona

3 april 2020

Corona

Foto: Slingeland Ziekenhuis / Coronavirus

VERTROUWEN OP 1

Dat was de titel van ons eerste stuk.

Sinds dat moment heeft Corona de wereld op zijn kop gezet. Elke dag zien we de schokkende beelden en cijfers op televisie, we horen de verhalen uit onze directe omgeving en uit de zwaar getroffen landen om ons heen.

Vertrouwen is nu belangrijker dan ook. Vertrouwen in het RIVM dat de regering adviseert en de maatregelen die ons opgelegd worden. Vertrouwen in de zorgverlening, grote bewondering voor de mannen en vrouwen die dag en nacht voor ons klaar staan. Vertrouwen dat we ook deze crisis te boven komen. Vertrouwen dat we het samen gaan redden, saamhorigheid, naoberschap, waarbij politieke kleur er niet meer toe doet.

Houd een oogje in het zeil en help elkaar waar nodig. Volg alle instructies van de overheid op en gebruik je gezond verstand.

We vertrouwen op onze inwoners!

Reactie toevoegen

U bent hier