h

Op straat in Silvolde

2 mei 2018

Op straat in Silvolde

Foto: Maurits Gemmink

Zaterdag 28 april trok SP Oude IJsselstreek de jas aan om de straat op te gaan. Elke eerste zaterdag van de maand bezoeken wij een wijk in onze gemeente Oude IJsselstreek. Graag willen wij weten wat er leeft onder de inwoners en het beste om daar achter te komen is het door het te vragen.

Foto: Maurits Gemmink

Suzan, Heini, Gürbüz, Maurits en Annemiek zijn langs de deuren gegaan van Patrijsplein en deel van Fazantplein in Silvolde. Een erg leuke ochtend gehad. Leuke gesprekken, eerlijke gesprekken waarin de mensen vertelden wat ze graag anders willen zien. We hebben een onderwerp opgepikt waarmee we aan de slag gaan. Samen staan we sterk en samen gaan we dat met de mensen van Patrijs en Fazantplein oppakken.

Reactie toevoegen

U bent hier