h

Op bezoek bij Mimar Sinan Moskee Terborg

4 maart 2018

Op bezoek bij Mimar Sinan Moskee Terborg

Foto: Maurits Gemmink

Vrijdag 09 maart om 13.30 komen een aantal SP leden op bezoek bij de Turkse Mimar Sinan Moskee. SP gaat in gesprek en beantwoorden vragen als die er zijn.

Gürbüz Yaktemur is kandidaat raadslid en momenteel fractie ondersteuner van SP Oude IJsselstreek. Hijj breekt een lans voor een inclusieve samenleving. Een samenleving waar iedereen tot zijn recht kan komen. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Iedereen neemt  op een gelijkwaardige manier deel aan de maatschappij. Dat is ook een van de kernwaarden van de SP. De kernwaarden zijn afgeleid van de drie verlichtingsidealen die op de barricaden tijdens de Franse revolutie gescandeerd werden:"Liberté, Egalité en Fraternité.

Reactie toevoegen

U bent hier