h

Werken zonder loon? Mooi niet!

21 februari 2018

Werken zonder loon? Mooi niet!

Foto: SP / SP

In 2015 stuitten Annemiek Kamphuis en Heini Peters van SP Oude IJsselstreek op mensen die zonder loon, vaak jaren achtereen, onder slechte omstandigheden in de hallen van ISWI in Ulft en Dinxperlo werkten als o.a. de inmiddels landelijk bekend geworden bloemenvouwers. Wij zijn er ontzettend trots op dat door onze aandacht hiervoor een einde is gekomen aan dit werken zonder loon. En dat de bloemenvouwers, mede door lang onderhandelen van o.a. onze lijsttrekker Suzan Tuit financieel tegemoet werden gekomen door het voormalige ISWI

Sadet Karabulut schonk de nodige aandacht hieraan in Den Haag, wat uiteindelijk resulteerde in haar ontwerp Wet op de Verdringingstoets, die vorig jaar door de Tweede Kamer werd aangenomen. We wensen Sadet heel veel succes met de verdediging in de Eerste Kamer.

SP krijgt het met elkaar VOOR ELKAAR!

Reactie toevoegen

U bent hier