h

Suzan Tuit (29) lijsttrekker bij SP Oude IJsselstreek

1 december 2017

Suzan Tuit (29) lijsttrekker bij SP Oude IJsselstreek

Foto: Suzan Tuit / Suzan Tuit

 

De Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SP Oude IJsselstreek is de Ettense Suzan Tuit verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

 

De 29-jarige Suzan Tuit is een sociaal bewogen en bevlogen vrouw die slecht tegen onrecht kan. Politiek heeft altijd haar enorme interesse gehad. Met succes streed ze in het Comité Werken zonder Loon met de fnv tegen het zg. bloemenvouwen bij het voormalige ISWI in de gemeenten Oude IJsselstreek. Bij de onderhandelingen tussen fnv en colleges van B&W om tot een oplossing voor deze problematiek te komen, was zij nauw betrokken en één van de woordvoerders.

 

In het dagelijks leven is Suzan participatieconsulent bij een Gelderse gemeente. Zij rondde de Bachelorstudie MER-VTM aan het HBO met succes af. In haar vrije tijd traint ze de turnselectie van Tempora in Gaanderen. “Ik wil als jongere een frisse wind door de raad van Oude IJsselstreek laten waaien, of zoals mijn moeder altijd over mij zegt, misschien zelfs een wervelwind,” gaf ze aan in de speech na haar verkiezing als lijsttrekker, “ik heb er zin in.”

 

De volledige lijst:

 

1. Susan TuitEtten
2. Heini PetersWestendorp
3. Elja VersteegUlft
4. Gürbüz YaktemurTerborg
5. Annemiek Kamphuis                                 Ulft
6. Petra ZimmermanUlft
7. Tom van der Kolk     Gendringen
8. Bianca WilkeUlft
9. Jan Vesters   Ulft
10. Annemarie van DijkTerborg
11. Maurits GemminkUlft
12. Mari Gutierrez RosasUlft
13. Mark KamphuisUlft
14. Danny RuesinkVarsseveld
15. Norbert WiltinkUlft
16. Gerhard Kobus               Ulft
17. Marjan VinkenvleugelVarsseveld
18. Monique BurrekersUlft

 

Reactie toevoegen

U bent hier