h

Zon, muziek, centrumfeest en Nationaal Zorgfonds!

12 september 2016

Zon, muziek, centrumfeest en Nationaal Zorgfonds!

Foto: fred gertsen

Vaste prik: tweede zondag van september staat de SP op het centrumfeest in Ulft. Zo ook dit jaar. Ditmaal hadden we een kraam op het Kennedyplein. Op zich gezellig, al zorgden de optredens van diverse zangkoren er voor dat een goed gesprek wat moeizamer ging.. nam niet weg dat er weer veel steun voor het Nationaal Zorgfonds werd opgehaald en we hebben er een nieuw lid bij!

Opvallend was dat het rustiger was op het centrumfeest. ‘Normaal kan je hier over de hoofden lopen, maar dat was in 2016 niet zo. Het zal wel iets met de warme nazomer te maken hebben, dat mensen er voor kozen iets anders te doen.’ Toch was het een goede dag voor het Nationaal Zorgfonds. Ook op het centrumfeest bleek dat veel mensen de enorme zorgkosten beu zijn.

Woensdag 14 september organiseren we een openbare avond in het Pakhuus in Silvolde over het zorgfonds. Niels Müller van het scholingsteam komt vertellen over het fonds. Ook een avond om vragen te stellen. Een zorgverlener komt vertellen over zijn ervaringen met de zorgverzekeraars.

Het is een openbare avond en iedereen is van harte welkom.

Reacties

Een duidelijke uiteenzetting over het nationaal Zorgfonds gehad in het pakhuis te Silvolde.
Mensen die er niet waren hebben een belangrijk gegeven gemist.

Reactie toevoegen

U bent hier