h

Een maatje kleiner...

17 juli 2011

Een maatje kleiner...

De SP heeft een schitterende eigen kledinglijn zodat er voor een ieder iets SP-igs te vinden is. De SP Oude IJsselstreek heeft al haar actieve leden in de zeer herkenbare rode SP jassen gestoken. We hebben T-shirts, in rood en wit en zwart en paars, voor de zomer en Sweatshirts, met tomaat, voor als het wat kouder er wordt. Voor elk wat wils! Behalve voor de zeer jonge SP-ers...


Daarom heeft onze Tom van der Kolk, zeefdrukker van beroep, een paar SP Sweatshirts voor twee jonge dames gemaakt. Voorop staat de tomaat en achterop het SP logo, net als bij de 'echte' SP sweaters. Lavena en Lena zijn er erg blij mee want nu kunnen zij ook in dezelfde stoere SP sweaters lopen waarin hun papa's actie voeren. Lavena wil het jongste SP product graag even voor onze website showen.

Op de Laatste partijraad was een van de ontwerpers van het Amsterdamse Bureau Thonik aanwezig om nieuw SP promotiemateriaal aan de vergadering te tonen. Tom heeft daar de kans gegrepen zijn idee voor een 'jonge SP lijn' aan de vormgevers van de SP te presenteren. Misschien dus over een tijdje in de SP shop: SP for kids.

U bent hier