h

Campagne in Etten

10 februari 2011

Campagne in Etten

Zaterdag 5 februari trok de SP campagnekaravaan naar Etten. Na de aftrap in Megchelen en Netterden het derde dorp op de verkiezingstoer. Gerard Hubers parkeerde de SP kar tussen de twee kerken waarmee het
hoofdkwartier was gerealiseerd. De koffie en de door Annemarie gemaakt broodjes waren lekker en de wind was stormachtig.Een groep SP'ers, waaronder nummer 6 op de gelderse verkiezingslijst Peter de Vos, trok langs de deuren. Ze waren ruim voorzien van ZO kranten, folders, de bekende SP sponsjes en argumenten om de zwevende kiezer een duwtje in de goede richting te geven. Naast de Provinciale Statenverkiezing was ook de stemming in Etten een item. Wat leeft er in het dorp, wat kan er verbeteren en wat kan de SP daarbij betekenen?De te snel rijdende auto's op de Oude IJsselweg - de parallelweg langs de Slingerparallel - wordt als een groot probleem ervaren. Kinderen die bij de benzinepomp tussen de Oude IJsselweg en de Slingerparallel
een ijsje of flesje fris willen kopen moeten deze weg oversteken. Als er dan auto's met 80 km per uur voorbij denderen dan krijg je een levensgevaarlijke situatie. Na de verkiezingscampagne gaat de SP onderzoeken of we met de bewoners van de buurt een actie op kunnen zetten voor middelen om de snelheid op de Oude IJsselweg te verminderen.

Komende weken trekt de SP verkiezingskaravaan verder.

U bent hier