h

Beste prestatie SP Oude IJsselstreek bij Ledenwerfactie

3 augustus 2010

Beste prestatie SP Oude IJsselstreek bij Ledenwerfactie

Bijna twee maanden geleden werd na de Tweede Kamerverkiezingen een nieuwe actie door de landelijke partij opgesteld. Deze actie betrof het aantrekken van nieuwe leden op een nieuwe manier, namelijk deur aan deur leden werven. Wij van de SP werkgroep Oude IJsselstreek hebben voor enkele straten gekozen in Varsseveld en Gendringen. Hiervoor zijn eerst de enveloppen met de brief van Emile Roemer en een SP boodschappenmuntje door de brievenbussen gedaan. Enkele dagen later zijn er een aantal leden de buurt ingegaan om een gesprek aan te gaan met de ontvangers van de enveloppen.

Nu de actie grotendeels is afgelopen is gebleken dat de SP werkgroep Oude IJsselstreek landelijk de beste prestatie heeft geleverd. Iets waar wij van de werkgroep trots op mogen zijn. Hierbij willen wij ook de betreffende nieuwkomers bedanken voor het vertrouwen en welkom heten bij de partij.

U bent hier