h

SP stemmers bedankt!

10 juni 2010

SP stemmers bedankt!

Het was een spannende verkiezingsavond in het gemeentehuis van Oude IJsselstreek. Met 8 leden van onze werkgroep waren we duidelijk zichtbaar aanwezig voor iedereen. We hadden nu de gelegenheid met leden van andere partijen kennis te maken en zij met ons. Met burgemeester Aalberse hadden we ook regelmatig prettig contact over de verkiezingen en over de stemming binnen onze werkgroep. Het was een lange avond maar om 1 uur was het dan eindelijk zo ver.Alle stemmen waren geteld en de uitslag in onze gemeente lag voor de SP duidelijk boven het landelijk gemiddelde. Op woensdag 9 juni 2010 hebben in de Oude IJsselstreek 2914 mensen op de SP gestemd, in percentage uitgedrukt kwam het neer op 12,7 % van de stemmen, omgerekend naar de Tweede Kamer zou dat uitkomen op 19 zetels. Hiervoor willen wij iedereen bedanken, die de SP het vertrouwen heeft gegeven.

Ook in de gemeente Doetinchem, waar onze moederafdeling actie voerde, is er veel SP gestemd, 12,3% van de stemmen ging naar de SP. In vergelijking met het landelijke percentage (9,9%) is dit een mooi resultaat.

Nogmaals, alle SP-stemmers bedankt!

U bent hier