h

SP promotiekar klaar voor de campagne

4 mei 2010

SP promotiekar klaar voor de campagne

De landelijke Tweede Kamer verkiezingen staan voor de deur. Woensdag 9 juni mogen we met z'n allen naar de stembus om de belangrijke keuze te maken wie de komende 4 jaar ons land mag gaan regeren. Wij hopen uiteraard op een brede linkse coalitie. Tijd dus voor de campagne.

SP OIJS Promokar

De posters, folders en ZO kranten zijn besteld. De hesjes hangen frisgewassen klaar en onze SP promokar heeft een opknapbeurt gehad. Fris wit, met het nieuwe SP logo aan alle kanten. Een mooi detail is het blauwe vlakje waarop de oude SP tomaat nog door de lucht vliegt, dit om ons verleden niet te vergeten. Onder de klep kan het campagnemateriaal mooi droog bewaard en meegenomen worden. De kar staat de komende weekenden in Ulft, Terborg, Varsseveld en SIlvolde. Wij staan klaar voor de campagne!

U bent hier